Autogordel Vervangen

Autogordel kleur vervangen

Bij Wrapmasterdh kan je terecht voor het vervangen van autogordel kleur. We hebben meer dan 20 gordelkleuren uit voorraad leverbaar. De originele bevestiging van de auto blijft het zelfde, wij veranderen alleen de gordel zelf dus hij spant ook aan en is geheel veilig voor dagelijks gebruik. Wil je autogordels gaan vervangen omdat deze door een beschadiging niet aan de APK eisen voldoet? Wij zorgen ervoor dat je Interieur en mooiere uitstraling krijgt en look verandert wordt.

Uw auto uniek maken? Wrapmaster zorg ervoor. Door het vervangen van jouw standaard autogordel door een autogordel in kleur geheel naar eigen voorkeur, zal je merken dat het jouw intereiur een totaal andere look krijgt. Ook al is het een kleine detail wat toevoegt aan de interieur van het voertuig. Bij wrapmasterdh kunnen we allerlij soorten patronen en kleuren toepassen geheel naar eigen voorkeur. 

Wij gebruiken alleen gecertificeerde gordelbanden en gebruiken industriele naaimachines en garen. Uw veiligheid staat op nummer een als het gaat om autogordels vervangen. Bij Wrapmaster zorgen we ervoor dat jouw droomauto gerailiseerd wordt. Om jouw droomauto te realiseren zijn wij dan ook gespiaciliseerd in meerdere diensten dan alleen een autogordel vervangen.