Wat is detail wrappen precies?

Detailwrapping is het wrappen van verschillende onderdelen van een voertuig, met als doel om de voertuig persoonlijker te maken. Door detailwrapping kan je je voertuig een eigen unieke draai geven.

Wat zijn de mogelijkheden met detailwrapping?

Als het op wrappen aankomt, heb je veel mogelijkheden om je auto een eigen personal touch te geven. Denk hierbij aan het wrappen van spiegelkappen, sideskirts, dakspoilers, bumpers en dergelijke. Ook stripings op motorkappen, bumpers, deuren en daken zijn mogelijkheden van detailwrapping. In principe is vrijwel elke kleur mogelijk in de vormen mat, satijn en glans. 

Kan de interieur van mijn auto ook gewrapt?

Om de auto volledig gedetailleerd af te werken, bieden wij ook het wrappen van interieurdelen aan. Wanneer de interieur  van de auto meegewrapt wordt oogt de auto over het algemeen wat mooier en chiquer, doordat de  binnenkant matcht met de buitenkant. De binnenkant van de auto kan gewrapt worden in diverse kleuren. Denk aan carbon, aluminium, geborsteld staal of andere glans, mat of satijnkleuren.

Kunnen motoren en scooters ook detail gewrapt worden?

Ook scooters en motoren kunnen mooi afgewerkt worden doormiddel van detailwrapping. de mogelijkheden zijn net zoals bij auto’s vrijwel onbeperkt. de kappen kutten naar ieder ge wenste kleur gewrapt worden, maar ook stripings zijn mogelijk. Voor motoren en scooters geldt hetzelfde als bij auto’s. Geen kleur of design is te gek. Met wrappen heb je talloze mogelijkheden om je voertuig volledig naar eigen wens te ontwerpen.