Glascoating en Poetsen

Waarom kiezen voor glascoating

Uw auto is misschien wel dat geen waar u de meeste vreugde uit haalt in het leven. Of u houdt ervan dat uw auto nu bijna perfect is en beschermt is met een coating, waardoor hij ook makkelijker te onderhouden is. Wij zullen uw auto in handen nemen om tot in de details ervoor te zorgen dat hij schoon en beschermt is met de Ceramic coating van de Gyeon productenlijn! Deze coating biedt een beschermduur van 3 jaar, en zal zorgen voor een diepere glans!

Wat zijn de voordelen

De auto zal na het wassen en kleien volledig machinaal gepolijst worden om zoveel mogelijk imperfecties uit de lak te halen. De lak zal dan een laag van Gyeon Q² Mohs ontvangen om de auto te beschermen en ervoor te zorgen dat de lak toch dieper en rijker word.

De gemiddelde beschermduur van deze coating is 3 jaar, waarin de coating zal zorgen voor een lak die minder gevoelig is voor lichte krassen en tegelijk een hydrophobic effect zal hebben om water en vuil af te stoten. Dit zal het onderhouden veelvoudig vergemakkelijken, waardoor u bijna altijd schitterende kilometers zult maken!

Auto die volledig is gewrapt in een andere kleurtje? Geen probleem! Wij voorzien de wrap ook van een coating die speciaal ontwikkeld is voor deze doeleinden!