Reclame Belettering

Reclame Belettering en Commerciële Design

Uitblinken is de sleutel tot succes voor een onderneming. Autobelettering is een voordelige en aantrekkelijke manier om uw bedrijf of organisatie goed te presenteren en te voorzien van reclame. 

Opvallende belettering en design is enorm van belang voor een goede commerciële uitstraling van uw bedrijf. Alles wat rijdt kan voorzien worden van reclame bij Wrapmaster. Daarom kunt u bij ons terecht voor een uniek design naar uw eigen bedrijfsprofiel.

Wij wrappen personenauto’s, bestelbussen, bakwagens, vrachtwagens en dergelijke voertuigen. 

Rijden met je eigen reclame of logo is zeer aantrekkelijk voor ondernemers, omdat je daar duizenden mensen mee kan bereiken, zonder al te veel moeite te doen. Daarom zijn wij van mening dat reclamebelettering onmisbaar is voor ondernemers. Doordat wrappen oneindig veel mogelijkheden biedt is geen design, logo of idee te gek. Voor meer voorbeelden van belettering verwijzen wij u door naar onze portfolio!

Voordelen van carwrapping
  • Mobiele reclame is het beste reclame. Hiermee bereik je iedere rit honderden tot duizenden mensen. Zonder onnodig veel reclame of promotiekosten te maken.
  • De folie is duurzaam en krasvast, waardoor de originele laklaag van de auto beschermd blijft, hierdoor behoudt de auto langer zijn waarde. Zo zijn er ook speciale doorzichtige folies die er geheel voor bedoeld zijn om de laklaag te beschermen. Hierdoor blijft je lak langer heel.
  • Kleur, soort, model en bouwjaar maken niet uit. Iedere voertuig met een goede laklaag kan in principe gewrapt worden naar ieder gewenst resultaat.
  • De wrap kan ten alle tijden verwijderd worden als je toe bent aan een nieuwe kleur of aanpassing. Wel raden wij aan om dit door een professional te laten doen om schade aan het voertuig te voorkomen. 
  • De wrap beschermt je lak tegen vogelpoep, steenslag, viezigheid, UV-stralen en dergelijke elementen die de lak kunnen beschadigen, omdat de wrap functioneert als een beschermlaagje.
  • De folie kan op alle soorten voer-, vlieg- en vaartuigen geplakt worden, denk hierbij aan auto’s, motoren, scooters, boten, jetski’s, graafmachines, helikopters, trams en dergelijke. In principe alles wat een gladde onderlaag heeft, zelfs meubilair. Waardoor er bijna niks is wat niet gewrapt kan worden.
  • De wrap blijft gemiddeld 5 tot 7 jaar in goede staat. Dit kan verlengd worden door goede onderhoud.
  • De grootste voordeel van wrappen is authenticiteit. Je kan je voertuig mixen en mengen naar je eigen wensen. Hierdoor creëer je een unieke ride die niet in het alledaagse beeld te zien is.