Velgen & remklauwen spuiten & coaten

Ook velgen en remklauwen kunnen worden aangepast naar eigen wens. Heb je velgen die zijn aangetast, dan heb je de optie om je klauwen en velgen te laten spuiten of coaten. Wij besteden het spuit- en coatwerk uit aan een professioneel bedrijf. Doordat wij dit werk uit handen geven aan een professioneel bedrijf, kunnen wij hoge kwaliteit garanderen.

U kunt kiezen voor spuiten of coaten. De beschikbare kleurvormen zijn chroom, metallic, satijn en hoogglans. Ook de remklauwen kunnen worden gespoten en gecoat. Het verschillen tussen spuiten en coaten zit hem in de kwaliteit. Zo is het bij het spuiten dat men meer keuze heeft uit kleuren. Ook levert spuiten meer glans op dan coaten. Echter is een nadeel van spuiten tegenover coaten, dat bij spuiten de kans op steenslag en krasjes groter is. Daarentegen is poedercoat veel krasbestendiger, doordat het dikker is dan een gespoten laagje. Doordat poedercoaten krasvaster is als spuiten. Heb je minder keuze in kleuren en heb je minder glans dan bij een gespoten velg.

Het wrappen van de velgen en andere onderdelen wordt wel eigenhandig gedaan bij Wrapmaster. Het grootste verschil tussen de drie opties is kwaliteit. De een is krasbestendiger als de ander en de ander ziet er dan weer gladder en schoner uit.

Remklauwen coaten

Remklauwen worden met speciale remklauwverf geverfd of gespoten. Hierboven komt er een extra hittebestendige laklaag. Doordat er een extra hittebestendige laklaag wordt aangebracht, blijven de klauwen langer in goede staat en worden zij minder snel dof. Het aanpassen van klauwen zorgt voor een complete look in combinatie met bewerkte velgen. Daardoor raden wij altijd een combinatie van beide aan.

Voordelen aanpassen remklauwen & velgen
  • Het spuiten of coaten van velgen en klauwen zorgt voor een frisse, mooie en chiquere look.
  • Je hebt keuze uit oneindig veel kleuren en kleurcombinaties.
  • Er kan altijd nog gekozen worden om over te stappen op een andere, nieuwere kleur naar wens.
  • Eventuele schade, krassen en oneffenheden worden grotendeels bedekt.