Veelgestelde Vragen over carwrapping

Nee, je kan je auto niet zelf wrappen omdat dit bepaalde skills vereist. Wij hebben jarenlange ervaring met het wrappen van voertuigen.

Als je wrap op de juiste manier geplaatst en onderhouden is, zal die gegarandeerd 3 jaar of 50.000km meegaan, wat er ook eerst komt. Binnen die periode is er ook een garantie op verwijdering zonder schade.

Was de auto met de hand en met een pH-neutrale zeep zonder toevoegingen zoals wax. Of doe de auto door de wasstraat zonder borstels, zonder de waxoptie te gebruiken. Droog de auto grondig om vlekken te voorkomen.

Wanneer de carwrap binnen de garantieperiode verwijderd wordt is beschadiging zeer onwaarschijnlijk. Oppervlakten die bedekt zijn geweest met carwrappen materiaal kunnen in feite zelfs levendiger en glanzender overkomen doordat de autolak beschermd is geweest tegen de elementen.

In de meeste gevallen zul je geen verschil zien. Door het brede scala aan monitoren en monitorinstellingen kunnen we de nauwkeurigheid van de overeenkomst niet garanderen. Voor geprinte carwraps verzoeken we je om een kleurreferentie te verzorgen en dan zullen wij proberen om deze kleur zo dicht mogelijk te benaderen.

Wij hebben een systeem ontwikkelt waarbij je bij elke voertuig je eigen smaak kan geven, wanneer je auto klaar is voor ontwerpen zorgen wij ervoor dat de design wordt geprint en geplot.

Jazeker. De meest unieke en interessante carwraps zijn de gedetailleerde wrapping van het dak, motorkap, zijspiegels of grille. Het is een fantastische manier om je auto te personaliseren zonder de kosten van een volledige carwrap.

Je kunt elke tekst en elk ontwerp laten printen, of een effen gekleurde folie kiezen en deze in een specifieke vorm snijden. Ook kun je kiezen voor een combinatie van de twee! De geselecteerde partners van 3M kunnen je helpen om je eigen, unieke ontwerp te maken en te realiseren.

Je kunt gewoon je gebruikelijke automatische wasstraat blijven gebruiken of je auto met de hand wassen volgens de voorschriften van de folie. Neem contact op met je geselecteerde partner van Wrapmaster voor meer informatie.
 

Een paar tips:
 
  • Om te zorgen dat de grafische folie maximaal gehecht raakt, raden we je aan je auto de eerste week na het aanbrengen van de folie niet te wassen. Bij koud weer raden we je aan nog wat langer te wachten.
  • Bij het gebruik van hogedrukreinigers is voorzichtigheid geboden. Zorg ervoor dat de watertemperatuur niet boven de 60°C is, sproei van een afstand van 50 cm of meer en richt niet direct op de randen van de folie.

Car-wrapping folies van Avery Denisson en 3M zijn getest op compatibiliteit met veel van de meest gebruikte verfsystemen in de automobielindustrie. Tientallen jaren aan ervaring hebben aangetoond dat onze lijm over het algemeen geen chemische reactie geven met de lak. Er zijn echter een aantal punten ter overweging om te zorgen dat de lak onaangetast blijft;
 

  • De lak moet volledig droog zijn voor het aanbrengen van grafische folies
  • Incorrecte reparaties van de lak kunnen zich slecht hechten aan de auto, waardoor deze er mogelijk afgetrokken kan worden bij het verwijderen van de folie

Je autolak is doordat die bedekt is met de grafische folie beter beschermd tegen UV-stralen, vuil en andere mechanische invloeden dan de onbedekte delen. Na het verwijderen van de gedeeltelijke wrap is het mogelijk nodig om de oneffenheden te corrigeren door de voorheen bedekte en onbedekte delen te polijsten.

Wij gebruiken merken zoals 3M en Avery Denisson.

Wrapmasterdh verzorgt een hoogwaardige wrapping van je wagen en dat netwerk is verspreid over het hele land. Je kan dus snel en gemakkelijk iemand in je buurt terug vinden uit dit netwerk.